Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέση Μεταδιδακτορικού Ερευνητή στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας

Προκήρυξη:

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Innovative stochastic dynamics, analysis and simulationsfor phase transitions» με Κωδικό 45 που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης «1ης Προκήρυξης Ερευνητικών Έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για Μέλη ΔΕΠ και ερευνητές/τριες και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας», το Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΥΜ-ΙΤΕ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό (μεταδιδακτορικό ερευνητή), με τον οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΕΙΣ: Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται μία (1) θέση έκτακτου προσωπικού (μεταδιδακτορικού ερευνητή) που θα απασχοληθεί στο ΙΥΜ-ΙΤΕ μέσω σύναψης σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου με δυνατότητα ανανέωσης/παράτασης. 

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης των συμβάσεων είναι η 01/07/2021.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται η έδρα/το παράρτημα του ΙΥΜ-ΙΤΕ, Νικολάου Πλαστήρα 100, Ηράκλειο 70013, Κρήτη.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Δίπλωμα / Πτυχίο

  • Πτυχίο Μαθηματικών/Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.
  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα Μαθηματικά/Εφαρμοσμένα Μαθηματικά.
  • Διδακτορικό Δίπλωμα στα Μαθηματικά/Εφαρμοσμένα Μαθηματικά.

Γνώσεις

  • Εφαρμοσμένη Ανάλυση, μερικές διαφορικές εξισώσεις, μέθοδοι εφαρμοσμένων μαθηματικών, στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις.

Εμπειρία

  • Προηγούμενη διδακτορική εμπειρία.
  • Εμπειρία σε αριθμητική ανάλυση και γλώσσες προγραμματισμού.
  • Ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο σε μερικές διαφορικές εξισώσεις/στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις.

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Δημοσιευμένες εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κύρους.
  • Σχετική έρευνα σε μεικτό μοντέλο αντίδρασης-διάχυσης μερικής διαφορικής εξίσωσης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Στο φάκελο υποβολής της πρότασης κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να εμπεριέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (όπου να αναγράφονται ρητά τα Διπλώματα/Πτυχία, Γνώσεις, Εμπειρία και Επιθυμητά προσόντα)
  • Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών.
  • Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας για κάθε πρόγραμμα σπουδών (προαιρετικά για προπτυχιακό, υποχρεωτικά για μεταπτυχιακό) που έχουν παρακολουθήσει (Πανεπιστήμια Ημεδαπής και Αλλοδαπής).
  • Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές για την διάρκεια του έργου (για τους άρρενες υποψηφίους).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15 ) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι την 8 Μαϊου, 2021 ώρα 16:00.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στην Γραμματεία του Ινστιτούτου Υπολογιστικών Μαθηματικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: office@iacm.forth.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Γεωργία Καραλή στην ηλεκτρονική διεύθυνση gkarali@uoc.gr.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο