Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Προκήρυξη:

Το πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου που οργανώνεται και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4485/2017 και του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος ΜΣΠΣ, αποσκοπεί στην προαγωγή πρωτότυπης επιστημονικής έρευνας στη Σχεδίαση Προϊόντων και Συστημάτων και οδηγεί στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος.

Με απόφαση της συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σε 22 ερευνητικές περιοχές συναφείς με το γνωστικό αντικείμενο του Τμήματος.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο email της Γραμματείας του Τμήματος (studies_msc@syros.aegean.gr) έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα εκδήλωση ενδιαφέροντος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Τμήματος (Πληροφορίες: Μαρία Ρούσσου τηλ. 2281097082)

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο