Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή φοιτητών στο διδακτορικό πρόγραμμα του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Προκήρυξη:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή φοιτητών στο Διδακτορικό Πρόγραμμα Σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών που οδηγεί στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1998-99.

Η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά.

1. Αίτηση υποψηφιότητας για το ΠΔΣ, στην οποία πρέπει να αναγράφονται ο προτεινόμενος επιβλέπων, ο προτεινόμενος τίτλος καθώς και η προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης (Ελληνικά ή Αγγλικά) της διδακτορικής σιατριβής (υπάρχει και στον δικτυακό τόπο του Τμήματος): εδώ , Φόρμα Δ6).

2. Αντίγραφο όλων των τίτλων σπουδών

3. Βεβαίωση αναγνώρισης ισοτιμίας πτυχίων/διπλώματος από τον ΔΟΑΤΑΠ (για αποφοίτους ΑΕΙ της αλλοδαπής).

4. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας για όλους τους τίτλους και τα έτη σπουδών

5. Αποδεικτικό καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αποδεικτικό, η γνώση θα πιστοποιείται με εξέταση, η οποία περιλαμβάνει τη μετάφραση τεχνικού κειμένου στα Ελληνικά.

6. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

7. Τουλάχιστο δύο (2) συστάσεις επιστολές (επιπλέον του προτεινόμενου επιβλέποντα)

8. Αποδεικτικά στοιχεία ερευνητικής δραστηριότητας (εφόσον υπάρχουν).

9. Σύντομη έκθεση επιστημονικών και επαγγελματικών ενδιαφερόντων, στην οποία θα πρέπει να αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ο υποψήφιος ενδιαφέρεται για διδακτορικές σπουδές.

10. Κάθε άλλο στοιχείο που κατά τη γνώμη του υποψηφίου θα συνέβαλε στην πληρέστερη αξιολόγησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος (Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Μεταβατικό Κτίριο, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τ.Κ. 45110 Ιωάννινα, τηλ: 26510-07213), ή στην ηλεκτρονική σελίδα του Τμήματος (http://www.cse.uoi.gr), όπου υπάρχει και ο κανονισμός διδακτορικών σπουδών.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο