Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ αποφάσισε την προκήρυξη μεταδιδακτορικής έρευνας για 1 υποψήφιο/α στο επιστημονικό πεδίο: "Εφαρμογές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην εναλλακτική χρηματοοικονομική" (Applications of digital assets in alternative finance). 

Προσόντα υποψηφίου:

Ο υποφήψιος προκειμένου να γίνει δεκτός για μεταδιδακτορική έρευνα οφείλει:

  • Να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής
  • Να είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής (αν υπάρχει)
  • Να είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος ειδίκευσης από ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων (γίνεται δεκτή και η αίτηση αναγνώρισης προς το ΔΟΑΤΑΠ)
  • Να έχουν άριστη γνώση ξένης γλώσσας
  • Να διαθέτει ακαδημαϊκό υπόβαθρο (διδακτορικό, δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συλλογικές τόμους, βιβλία, διδακτική εμπειρία) συναφές με το ανώτερο πεδίο. Ειδικότερα, διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας ή του εξωτερικού και ερευνητική εμπειρία σε θέματα σχετικά με το επιστημονικό πεδίο θα εκτιμηθούν θετικά

Αιτήσεις: από 4/10/2021 έως 18/10/2021

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη και τα απαιραίτητα δικαιολογητικά εδώ


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο