Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πάτρας

Προκήρυξη:

Οι απόφοιτοι σχολών Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών που ενδιαφέρονται να εκπονήσουν Διδακτορική Διατριβή στην επιστημονική περιοχή της «Μη επεμβατικής καταγραφής και ψηφιακής επεξεργασίας βιοσημάτων», καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρουν:

  • Γενικά στοιχεία υποψηφίου, στοιχεία επικοινωνίας, σχολή, έτος και βαθμό αποφοίτησης, θέμα διπλωματικής εργασίας, άλλους τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών, γνώσεις προγραμματισμού και  ξένων γλωσσών, τυχόν διακρίσεις, υποτροφίες και επιστημονικές δημοσιεύσεις εφόσον υπάρχουν.

Το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να αποσταλεί με e-mail στην διεύθυνση dermatas@ceid.upatras.gr,  μέχρι την 20 Φεβρουαρίου 2021.

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης υποτροφίας για τα δύο πρώτα έτη εκπόνησης της διατριβής.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο