Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων υποψηφίων διδακτόρων σε γνωστικά αντικείμενα του Τομέα Διεθνών Σπουδών του Τμήματος Νομικής του Δ.Π.Θ.

Προκήρυξη:

Παράταση: Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για την προκήρυξη θέσεων Υποψήφιων Διδακτόρων σε γνωστικά αντικείμενα του Τομέα Διεθνών Σπουδών έως την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων

-------------------

Η Συνέλευση του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., στην υπ’ αρίθμ. 285/5.10.2021 συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., την προκήρυξη πέντε (5) θέσεων υποψηφίων διδακτόρων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα του Τομέα Διεθνών Σπουδών:

1. Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο».
2. Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο με έμφαση στο Διεθνές Δίκαιο της Ενέργειας».
3. Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΘεσμικό Δίκαιο – Έννομη Τάξη της Ε.Ε.».
4. Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ουσιαστικό Δίκαιο».
5. Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ουσιαστικό Δίκαιο με έμφαση στο Διεθνές Δίκαιο της Ενέργειας».

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν φάκελο υποψηφιότητας, σε μορφή PDF αποκλειστικά (αποστέλλεται ένα μήνυμα με συνημμένα: ένα αρχείο με την αίτηση και ένα αρχείο με τα λοιπά δικαιολογητικά), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: protocol@law.duth.gr, της Γραμματείας του Τμήματος Νομικής, της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., από 3 Νοεμβρίου 2021 έως έως την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.:

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

α) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα του/της υποψηφίου/ιας, β) προσχέδιο διδακτορικής διατριβής - ερευνητική πρόταση, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει περιγραφή στόχων, προτεινόμενης έρευνας, μεθοδολογία και σχετική βιβλιογραφία, γ) αντίγραφα πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος. Εφόσον πρόκειται για πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα Πανεπιστημίου του εξωτερικού, η αναγνώρισή του από το ΔΟΑΤΑΠ μπορεί να προσκομισθεί εντός εξαμήνου (ή και αργότερα με απόφαση της συνέλευσης) από την ημερομηνία που η συνέλευση του τμήματος θα κάνει δεκτό τον υποψήφιο για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, δ) αποδεικτικό τουλάχιστον καλής γνώσης της ξένης γλώσσας (επίπεδο Β2) ε) επιστημονικές δημοσιεύσεις, διακρίσεις ή λοιποί τίτλοι σπουδών (εάν υπάρχουν).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Νομικής (τηλ. 2531039892, 39516)

Προκήρυξη

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ-ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο