Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη θέσεων Μηχανικών Επιστήμης Υλικών ή συναφούς ειδικότητας στο Εργαστήριο Μηχανικής Συνθέτων & Ευφυών Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για απασχόληση στο πλαίσιο ερευνητικών προγραμμάτων με δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής

Προκήρυξη:

Ζητούνται Μηχανικοί Επιστήμης Υλικών ή συναφούς ειδικότητας για το Εργαστήριο Μηχανικής Συνθέτων & Ευφυών Υλικών (http://csmlab.materials.uoi.gr), για απασχόληση στο πλαίσιο ερευνητικών προγραμμάτων με δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής. 

Το Εργαστήριο Μηχανικής Συνθέτων & Ευφυών Υλικών ανήκει στο τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών (http://www.materials.uoi.gr/index.html) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (http://www.uoi.gr).

Είναι επιθυμητή η γνώση πάνω στην ανάπτυξη και χαρακτηρισμό προηγμένων σύνθετων υλικών, μη-καταστροφική αξιολόγηση δομών και μηχανικό χαρακτηρισμό. 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το αναλυτικό τους βιογραφικό σημείωμα στην κ. Μ. Γεωργοσοπούλου (e-mail: mgeorgo@uoi.gr, τηλέφωνο: 26510 0 9024).
 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο