Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη έμμισθης θέσης υποψήφιου διδάκτορα στο Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας & Προηγμένων Υλικών Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών

Προκήρυξη:

Το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας & Προηγμένων Υλικών του Τμήματος Χημικών Μηχανικών (ΤΧΜ) του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσληψη έμμισθης θέσης υποψήφιου διδάκτορα για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο γνωστικό πεδίο “Διαχωρισμός νερού με νανομεμβράνες άνθρακα“.

Η έρευνα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος «ITS- THIN: Water separation revolutionized by ultrathin carbon nanomembranes» (Horizon 2020 – Future & Emerging Technologies – Grant Agreement No. 899528, μέσω του οποίου έχει εξασφαλισθεί και η χρηματοδότηση του υποψήφιου διδάκτορα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισαχθούν επιτυχώς στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών (ΠΔΣ) του ΤΧΜ του Πανεπιστημίου Πατρών. Για τις λεπτομέρειες της τρέχουσας προκήρυξης εισαγωγής υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμβουλευτούν την διαδικτυακή διεύθυνση εδώ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Π.Δ.Σ. είναι η 15η Ιανουαρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνος Δάσιος, kdassios@chemeng.upatras.gr


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο