Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη δύο θέσεων υποτροφιών μεταδιδακτορικής έρευνας στον Τομέα Μαθηματικών της ΣΕΜΦΕ

Προκήρυξη:

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π., προκηρύσσει δύο θέσεις υποτροφιών μεταδιδακτορικής έρευνας, στον Τομέα Μαθηματικών της Σχ.Ε.Μ.Φ.Ε., στην επιστημονική περιοχή "Μαθηματικά". 

Η θεσμοθέτηση των άνω θέσεων προκύπτει από την απόφαση της 4ης/2019 συνεδρίασης της Σύγκλητου Ε.Μ.Π. Η κάθε θέση μεταδιδακτορικής έρευνας έχει διάρκεια 6 μηνών και η χρηματοδότησή της ανέρχεται στο ποσό των 5.000, συνεπώσ το ύψος έκαστης υποτροφίες ανέρχεται μηνιαίως σε 833 ευρώ μικτά από τα έσοδα του Κληροδοτήματος Χ. Παπακυριακόπουλου (ΑΔΑ: 6ΚΔΑ46ΨΖΣ4-ΑΙΕ).

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση υποψηφιότητας
  2. Τίτλοι σπουδών
  3. Βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικό υπόμνημα εργασιών
  4. Αποδεικτικά ερευνητικής και διδακτικής εμπειρίας σε συναφή αντικείμενα

Στο πλαίσιο της μεταδιδακτορικής έρευνας, ο κάθε μεταδιδακτορικός ερευνητής θα συνεργαστεί με μέλος Δ.Ε.Π. του Τομέα Μαθηματικών που θα ορίσει η Γ.Σ. της Σχολής, μετά από εισήγηση του Τομέα Μαθηματικών.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, με ηλεκτρονική αποστολή τους στη Γραμματεία της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (email: phdsemfe@mail.ntua.gr), το χρονικό διάστημα από 23/4/2021 έως τις 17/5/2021.

Προκήρυξη

Αίτηση


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο