Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκηρύξεις θέσεων ερευνητών για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε την προκήρυξη:

  1. μιας (1) θέσης ερευνητή για τη διεξαγωγή μεταδιδακτορικής έρευνας με τίτλο: «Δημιουργία Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών (ΓΣΠ) για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών αλλαγών στην μεταλιγνιτική εποχή στη Δυτική Μακεδονία» (Προκήρυξη)
  2. μιας (1) θέσης ερευνητή για τη διεξαγωγή μεταδιδακτορικής έρευνας με τίτλο: «Παραγωγή βιο-υδρογόνου βασισμένη σε καλλιέργειες κυανοφυκών με χρήση υγρών αποβλήτων ως υπόστρωμα» (Προκήρυξη)

Αιτήσεις υποψηφιότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, από τις 21-01-2021 και ώρα 08:00, μέχρι τις 25-01-2021 και ώρα 15:00, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Γραμματεία του Τμήματος Χημικών Μηχανικών (chemeng@uowm.gr).

Η αίτηση (σύμφωνα με το υπόδειγμα «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α» του κανονισμού) θα συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά σε μορφή pdf:

1. Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
2. Αντίγραφο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής (εφόσον υπάρχει).
3. Αντίγραφο διδακτορικού διπλώματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
4. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
5. Αντίγραφο πιστοποιητικού άριστης ή πολύ καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας.
6. Αντίγραφα επιστημονικών δημοσιεύσεων.
7. Δύο (2) συστατικές επιστολές είτε από Καθηγητές/τριες ΑΕΙ είτε από Ερευνητή των βαθμίδων Α’, Β’ ή Γ’, κατόχου Διδακτορικού Διπλώματος αναγνωρισμένου Ερευνητικού Κέντρου του εσωτερικού ή του εξωτερικού.
8. Πρότασης εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας (σύμφωνα με το υπόδειγμα «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β» του κανονισμού).
9. Σύμφωνη γνώμη από τον/την προτεινόμενο/η επιβλέποντα/ουσα Καθηγητή/τρια.

Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του μεταδιδάκτορα ερευνητή, οι παροχές, τα παραδοτέα και τα χρονικά όρια ολοκλήρωσης της έρευνας μνημονεύονται ρητά στον συνημμένο Κανονισμό Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματος Χημικών Μηχανικών στο τηλέφωνο 24610-56654 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου chemeng@uowm.gr.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο