Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πλήρωση τριών (3) θέσεων Μεταδιδακτορικών Συνεργατών στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστερ

Προκήρυξη:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Ε.Ι.Π.) προκηρύσσει την πλήρωση τριών (3) θέσεων μεταδιδακτορικών συνεργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ προτίθεται να απασχολήσει μεταδιδακτορικούς συνεργάτες, με τους οποίους θα συναφθούν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΠΡΟΦΙΛ
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ), έτος ίδρυσης 1919, είναι Ερευνητικό Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ινστιτούτων Παστέρ. Εποπτεύεται από τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υγείας, ενώ η λειτουργία του διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 4386/2016 και του Ν. 4528/2018.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Η προβλεπόμενη έναρξη των συμβάσεων θα είναι η 15η Ιουλίου 2021 και η λήξη τους την 31η Δεκεμβρίου 2021, με δυνατότητα παράτασης. ΑΜΟΙΒΗ Η συνολική αμοιβή εκάστου συμβάσεως θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 12β του άρθρου 16 του ν. 4386/2016 και θα ανέρχεται σε 2.000,00€ κόστος / μήνα.

ΤΟΠΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού ορίζεται η έδρα του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας 127, 115 21 Αθήνα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά εντός τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της πρόσκλησης, το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: prosopiko@pasteur.gr

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν με την ένδειξη: «Υποβολή αίτησης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ για τη θέση Μεταδιδακτορικού συνεργάτη με Κωδικό …….. »

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Υποβολή αίτησης για θέση Μεταδιδάκτορα


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο