Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πλήρωση τριών (3) θέσεων έκτακτου προσωπικού Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΜΒΒ-ΙΤΕ).

Προκήρυξη:

Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, κ. Ιωάννης Ταλιανίδης, ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ την πλήρωση

  • Δύο (2) θέσεων έκτακτου προσωπικού Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας με ‘Δημιουργία του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - GR INHERITED NETWORK».
    ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαοκτώ(18) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι 20 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:00 (ώρα Ελλάδας).
    Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.
     
  • Μίας (1) θέσης έκτακτου προσωπικού - Μεταδιδακτορικός/η Ερευνητής/τρια - στο πλαίσιο του έργου με κωδικό 1676 και τίτλο: «The role of Autophagy in the development and maintenance of Myelin» στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΜΒΒ-ΙΤΕ).
    ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι 19 Αυγούστου 2021.
    Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο