Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μία (1) θέση υποψήφιου διδάκτορα, στην κατηγορία του “Early Stage Researcher (ESR)“, στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΙΠ&Τ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Προκήρυξη:

Προκήρυξη για την κάλυψη μιάς (1) θέσης υποψήφιου διδάκτορα με σύμβαση ανάθεσης έργου ή σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του προγράμματος / έργου με τίτλο: «Health CASCADE - Evidence-based co-creation methodology for closing the implementation gap between knowledge and action in health promotion» (Ε-12444), (HORIZON 2020/Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks (MSCA-ITN) – Grant Agreement No 956501.

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών, το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (ΙΠ&Τ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος / έργου με τίτλο «Health CASCADE - Evidence-based co-creation methodology for closing the implementation gap between knowledge and action in health promotion» (Ε-12444) (HORIZON 2020/Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks (MSCA-ITN)– Grant Agreement No 956501, προκηρύσσει την κάλυψη μιάς (1) θέσης υποψήφιου διδάκτορα με σύμβαση ανάθεσης έργου ή σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στην κατηγορία του “Early Stage Researcher (ESR)” διάρκειας (12) μηνών με την δυνατότητα ανανέωσης έως συνολικά 36 μήνες υπό καθεστώς αποκλειστικής απασχόλησης (δηλαδή ο επιλεγείς υποψήφιος διδάκτορας δεν πρέπει να κατέχει άλλη θέση), με τα προσόντα όπως προσδιορίζονται παρακάτω:

Θέση 1 : Μία (1) θέση υποψήφιου διδάκτορα, στην κατηγορία του “Early Stage Researcher (ESR)”.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Ο υποψήφιος πρέπει να έχει ήδη αποκτήσει Πτυχίο Μηχανικού (κατά προτίμηση στην Πληροφορική) ή Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών στα Πληροφοριακά Συστήματα ή συναφές πτυχίο.
  • Ο υποψήφιος πρέπει να έχει ήδη αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα (στην Πληροφορική) ή Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη των Υπολογιστών ή στα Πληροφοριακά Συστήματα ή συναφής εξειδίκευση.
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας.

Είναι απαραίτητο ο υποψήφιος ESR που θα επιλεγεί να εγγραφεί για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στην ανωτέρω ερευνητική περιοχή, στο συνεργαζόμενο με το ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ο υποψήφιος θα πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις εγγραφής στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπως περιγράφονται στον σχετικό Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών.

Επιπλέον οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν διαμείνει ή να έχουν ασκήσει την κύρια δραστηριότητά τους (εργασία, μελέτες, κ.λπ.) στη χώρα του οργανισμού υποδοχής τους (Ελλάδα) για περισσότερο από 12 μήνες τα τελευταία 3 έτη αμέσως πριν από την ημερομηνία αναφοράς. Σύντομες διαμονές, όπως οι αργίες, δεν λαμβάνονται υπόψη

Επιθυμητά Προσόντα:

  • Εμπειρία σε τεχνολογίες διαδικτύου, μηχανική μάθηση και ηλεκτρονικές υπηρεσίες υγείας.
  • Εμπειρία στον προγραμματισμό, και στην συγγραφή και επικοινωνία τεχνικών κειμένων.
  • Συμμετοχή του υποψηφίου σε επιστημονικές δημοσιεύσεις σχετικές με το αντικείμενο της θέσης.
  • Συμμετοχή του υποψηφίου σε Ευρωπαϊκά ή/και Εθνικά έργα Έρευνας και Tεχνολογίας με έμφαση σε συστήματα πληροφορικής, εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα (σχεδιασμό και υποβολή).

Ο υποψήφιος θα πρέπει να υποβάλει επιπλέον αίτηση για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα “Enabling Technology to conduct evidence-based co-creation for bridging the implementation gap between knowledge and action in health promotion” στη Γραμματεία του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς: https://www.ds.unipi.gr/doctoral-application/.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν δεσμευτικά μέχρι την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 (23:59) μέσω e-mail με θέμα: Αίτηση Υποψηφιότητας για την α.π. 015/2021-960 Προκήρυξη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος Γραμματείας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»: dd.protokol@admin.demokritos.gr

Για την επιβεβαίωση της υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν σχετικό e-mail από το Τμήμα Γραμματείας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Η παρούσα Προκήρυξη, καθώς και η αίτηση – η υποβολή της είναι υποχρεωτική – βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» http://www.demokritos.gr.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Για σύναψη σύμβασης εργασίας χρειάζονται τα επόμενα:

1. Βιογραφικό σημείωμα.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους.
4. Εκπληρωμένες οι Στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άρρενες υποψηφίους ή διασφαλισμένη αναβολή των στρατιωτικών υποχρεώσεων από την έναρξη της σύμβασης.
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα:

(α) Ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ΄ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, δεν έχουν , λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα έστω και αν λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση.
(β) Ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε.
(γ) Ότι δεν έχουν λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή.
(δ) Ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

6. O κάτοχος τίτλου σπουδών της αλλοδαπής υποβάλλει πράξη αναγνώρισης των τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ.

7. Ως προς τον τρόπο απόδειξης της εμπειρίας. Σε περίπτωση που τίθεται ως προσόν εμπειρία:

(α) Είτε με τυχόν υπάρχουσα δικαστική απόφαση, από την οποία προκύπτει το είδος της παρασχεθείσας συγκεκριμένης εργασίας και η χρονική διάρκεια της παροχής της.
(β) Είτε με ομοίου περιεχομένου βεβαίωση αρμόδιας ελληνικής ή αλλοδαπής δημόσιας υπηρεσίας.
(γ) Είτε με όμοια βεβαίωση νομικού προσώπου του άρθρου 14 παρ.1 Ν. 2190/1994.
(δ) Είτε με όμοια βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα.
(ε) Εάν από την προσκομιζόμενη βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα δεν προκύπτει το είδος της παρασχεθείσας εργασίας, τότε απαιτούνται προσθέτως βεβαίωση του εργοδότη και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 Ν.1599/1986, σε συνδυασμό πάντοτε και με το βιβλιάριο κυρίας ασφάλισης.

Για σύναψη σύμβασης έργου χρειάζονται τα επόμενα:

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Βιογραφικό σημείωμα.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους και των βαθμολογιών.
4. Φωτοαντίγραφο των βεβαιώσεων γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δρα ‘Ομηρο Παπαδόπουλο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: homerpap@dat.demokritos.gr.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο