Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μία (1) θέση για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα “Μηχανική Τροφίμων” στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει ότι προσκαλεί υποψηφιότητες για εκπόνηση μιας (1) διδακτορικής διατριβής στο γνωστικό αντικείμενο: «Μηχανική Τροφίμων».

Η χρονική διάρκεια των σπουδών για την απονομή τίτλων ορίζεται σε έξι (6) εξάμηνα κατ’ ελάχιστο. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) σε συναφή με τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα, Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής κατά την έναρξη. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που προβλέπονται από τον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών και μετά από αιτιολογημένη απόφαση της Γ.Σ.Ε.Σ. μπορεί να γίνει δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας και μη κάτοχος Μ.Δ.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας έως και την 30η Ιανουαρίου 2021 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Σχολής Περιβάλλοντος, στη διεύθυνση, Μητροπολίτη Ιωακείμ 2, ΤΚ 81400 Μύρινα, Λήμνου, (τηλ. επικοινωνίας 22540- 83016, e-mail: secr-nutr@aegean.gr) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση Υποψηφιότητας
2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
3. Αντίγραφα πτυχίων / διπλωμάτων (σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.)
4. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας μαθημάτων
5. Πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας ή άλλης γλώσσας της Ε.Ε. (νόμιμα επικυρωμένο)
6. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου)
7. Δύο (2) Συστατικές Επιστολές από μέλη Δ.Ε.Π. Ελληνικών ή ξένων Α.Ε.Ι.
8. Αντίγραφα τυχόν επιστημονικών δημοσιεύσεων, μονογραφιών, κλπ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν κάθε άλλο στοιχείο που, σύμφωνα με την γνώμη τους, θα συνέβαλε ώστε η Επιτροπή Αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη άποψη για την επιστημονική και ερευνητική τους ταυτότητα (ηλεκτρονικά με η/μ).

Πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σύντομο Σχέδιο Πρότασης Διδακτορικής Διατριβής (500 λέξεις) το οποίο θα περιέχει τους προτεινόμενους στόχους και μεθοδολογία της διδακτορικής έρευνας που επιθυμεί να εκπονήσει ο υποψήφιος. Για πληροφορίες οι υποψήφιοι δύνανται να επικοινωνήσουν με τον Επικ. Καθηγητή κ. Ιωάννου Ζαχαρία (e-mail: zioan@aegean.gr).

Δείτε την προκήρυξη εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο