Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Χορήγηση τριών (3) ανταποδοτικών υποτροφιών για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο πλαίσιο της Πράξης: «Στρατηγική της διαχείρισης της ασθένειας του γλοιοσπορίου στην ελαιοκαλλιέργεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Προκήρυξη:

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει, στο πλαίσιο της Πράξης: «Στρατηγική της διαχείρισης της ασθένειας του γλοιοσπορίου στην ελαιοκαλλιέργεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την χορήγηση ανταποδοτικής υποτροφίας σε τρία (3) φυσικά πρόσωπα, Υποψήφιους Διδάκτορες στην πόλη της Καλαμάτας για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σε επιστημονικά πεδία που σχετίζονται με το ανωτέρω αναφερόμενο έργο και σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

Χρονική Διάρκεια: Από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι την 19.04.2023, με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου. Οι συμβάσεις δύνανται να ανανεωθούν ή να παραταθούν χωρίς περιορισμό μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, μέχρι την ημερομηνία λήξης του έργου1 ή την ενδεχόμενη παράταση του. Η τυχόν ανανέωση ή παράταση της σύμβασης θα γίνει με τους ίδιους όρους της αρχικής και θα αφορά νέο, παρόμοιο αντικείμενο με αυτό της αρχικής πρόσκλησης.

Αμοιβή: Έως 18.900,00 € ανά θέση

Τόπος απασχόλησης: Ως τόπος απασχόλησης ορίζεται το παράρτημα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα Εργαστήρια του Τμήματος Γεωπονίας στον Αντικάλαμο Μεσσηνίας.

Τρόπος υποβολής αιτήσεων

Οι υποψήφιοι/ες καλούνται να υποβάλουν, μέχρι και τις 02/04/2021, με συστημένη επιστολή ή απευθείας κατάθεση σε κλειστό φάκελο, στο πρωτόκολλο της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από τις 9:00 έως τις 14:00.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη με όλες τις πληροφορίες εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο