Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΕΛΙΑΜΕΠ: 3η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών

Προκήρυξη:

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) ενδιαφέρεται να λειτουργήσει ως φορέας υποδοχής για μεταδιδακτορικούς/ες ερευνητές/-τριες που επιθυμούν να υποβάλλουν πρόταση έρευνας στην 3η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών για τις επιστημονικές περιοχές που σχετίζονται άμεσα με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων προς ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.: 8 Μαρτίου 2021, 17:00 (ώρα Ελλάδας)

Η διάρκεια των ερευνητικών Έργων δύναται να είναι από 12 έως 24 μήνες

Το ανώτατο όριο χρηματοδότησης κάθε ερευνητικού Έργου ανά σχετική (με το ΕΛΙΑΜΕΠ) επιστημονική περιοχή είναι:

  • ΕΠ.6. Κοινωνικές Επιστήμες 100.000€
  • ΕΠ.7. Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες 100.000€

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στην Προκήρυξη είναι ο/η ΜΕ-ΕΥ να μην απασχολείται κατά την ημερομηνία έναρξης υποβολών Προτάσεων και να μην έχει απασχοληθεί οποτεδήποτε κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες πριν από την ημερομηνία αυτή με οποιαδήποτε ιδιότητα και αμοιβή στον ΦΥ του έργου (εν προκειμένω στο ΕΛΙΑΜΕΠ).

Οι ερευνητές/-τριες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το ΕΛΙΑΜΕΠ, θα πρέπει να στείλουν αίτηση ενδιαφέροντος μέχρι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, 17:00 ώρα Ελλάδος στο email tina@eliamep.gr

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος πρέπει να περιλαμβάνουν: 

    • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (μέχρι 2 σελίδες)
    • Σύντομη περιγραφή της ερευνητικής πρότασης (2 σελίδες)
    • Σύντομη περιγραφή για το πως η ερευνητική πρόταση σχετίζεται με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του ΕΛΙΑΜΕΠ (μέχρι 1 σελίδα) και
    • Επιβεβαίωση ότι ο/η ερευνητής/-τρια συμμορφώνεται με τα κριτήρια επιλεξιμότητας της προκήρυξης
    • Να είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά

Η επιλογή των ερευνητικών προτάσεων θα γίνει κατόπιν εσωτερικής αξιολόγησης των αιτήσεων και διαθεσιμότητας επίβλεψης από κύριο/-α ερευνητή/-τρια του ΕΛΙΑΜΕΠ. Οι υποψήφιοι/-ες θα ενημερωθούν αντίστοιχα για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη είναι διαθέσιμες εδώ.

* Το ΕΛΙΑΜΕΠ ακολουθεί διαδικασίες που είναι εναρμονισμένες με τη νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ 679/2016), την οποία το προσωπικό του ΕΛΙΑΜΕΠ τηρεί αυστηρά κατά τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.  

** Επίσης το ΕΛΙΑΜΕΠ προάγει ίσες ευκαιρίες στις διαδικασίες πρόσληψης και αξιολόγησης του προσωπικού, και δεν κάνει διακρίσεις με βάση το φύλο, τη φυλή, την εθνική καταγωγή, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, ή την αναπηρία.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο