Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Προκήρυξη:

Παράταση της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος για την εισαγωγή φοιτητών στο Διδακτορικό Πρόγραμμα για το εαρινό εξάμηνο 2020-21

Η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στο διδακτορικό πρόγραμμα για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 παρατείνεται  έως την 30η Ιουλίου 2021.

Γενικές πληροφορίες για με το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος μπορείτε να βρείτε εδώ.

----------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή φοιτητών στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών που οδηγεί στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1998-99.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν:

  1. Όσοι είναι κάτοχοι ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου όπως αυτό ορίζεται στο Άρθρο 46 του Νόμου 4485/2017 όπως ισχύει από το Τμήμα ή άλλο συναφές τμήμα
  2. Οσοι είναι κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Δ.Μ.Σ από το Τμήμα ή έχουν εκπληρώσει τη Γενική Υποχρέωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Π.Μ.Σ. του Τμήματος
  3. Οι κάτοχοι συναφούς Δ.Μ.Σ από άλλο τμήμα A.E.I της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου της αλλοδαπής
  4. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις απόφοιτος Α.Ε.Ι μη κάτοχος διπλωμάτων των παραπάνω κατηγοριών μπορεί να υποβάλει αίτηση και να γίνει δεκτός εφόσον διαθέτει αποδεδειγμένη ικανότητα διεξαγωγής έρευνας στην επιστήμη του Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής

Η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε παρατείνεται έως την 30η Ιουλίου 2021. Για κάθε υποψήφιο θα οριστεί ημερομηνία προφορικής συνέντευξης που διεξάγεται από τριμελή επιτροπή που ορίζεται από τη Συνέλευση του Τμήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος (Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Η/Υ Πληροφορικής, Μεταβατικό Κτίριο, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, 45110, Ιωάννινα, τηλ 26510-07213) ή στην ηλεκτρονική σελίδα του Τμήματος όπου υπάρχει και η αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο