Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για θέσεις έμπειρων μεταδιδακτόρων, νέων μεταδιδακτόρων και υποψηφίων διδακτόρων στην ομάδα InTechThrace

Προκήρυξη:

Η ομάδα InTechThrace η οποία αποτελείται από 20 μέλη ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας, ΔΠΘ, αναζητά ενθουσιώδεις υποψηφίους διδάκτορες, νέους μεταδιδάκτορες καθώς και έμπειρους μεταδιδάκτορες, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου "Integrated Technologies in biomedical research: multilevel biomarker analysis in Thrace", του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», υποστήριξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ.

Οι έμπειροι μεταδιδάκτορες θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε μία από τις παρακάτω περιοχές: βιοπληροφορική, βιοχημεία, σύγχρονες τεχνολογίες βιοαπεικόνισης, FACS ανάλυση, γενετικές τροποποιήσεις ή ανάπτυξη ζωϊκών μοντέλων.

Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα εκπαιδευτούν σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον που περιλαμβάνει ανοσολογία, μοριακή βιολογία, γενετική, ογκολογία, βιολογία συστημάτων και μοντελοποίηση ζώων.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο mkoffa@mbg.duth.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μια συνοδευτική επιστολή μέσω email που να περιλαμβάνει τα ενδιαφέροντά τους και τους τομείς εμπειρίας τους (μέγιστο 1 σελίδα), μαζί με ένα λεπτομερές CV καθώς και στοιχεία επικοινωνίας για 2 συστάσεις.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο