Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας από τη Συντονιστική Επιτροπή Μεταδιδακτορικών Σπουδών της Σχολής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Προκήρυξη:

Η  Συντονιστική Επιτροπή Μεταδιδακτορικών Σπουδών της Σχολής (ΣΕΜΣ) Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, προσκαλεί ενδιαφερόμενους διδάκτορες που επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα σε μεταδιδακτορικό επίπεδο, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 

Η ερευνητική δραστηριότητα που θα διεξαχθεί:

  1. υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Ιωάννη Φίλου επικεντρώνεται στην επιστημονική περιοχή της ελεγκτικής και ιδιαίτερα στο θέμα "Αξιολόγηση του πλαισίου των προμηθειών του Δημοσίου και των μηχανισμών ελέγχου τους".
  2. υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Ιωάννη Φίλου επικεντρώνεται στην επιστημονική περιοχή της λογιστικής και ελεγκτικής και ιδιαίτερα στο θέμα "Οι επιπτώσεις των συναλλαγών μεταξύ συνδεδεμένων μερών στις χρηματοοικονομικές καταστάσεις των επιχειρήσεων".

Ο μεταδιδακτορικός ερευνητής/α θα πρέπει:

  • να είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών 
  • να έχει παρουσία σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε περιοδικά και 
  • να έχει αποδεδειγμένα άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση filosj@panteion.gr τα ακόλουθα: 

  1. αντίγραφα τίτλων σπουδών 
  2. αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  3. σύντομα υπόμνημα στο οποίο θα αναλύονται οι επιστημονικές δημοσιεύσεις τους και 
  4. δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ ή ερευνητές αναγνωρισμένων ερευνητικών κέντρων του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να ζητούνται πληροφορίες και διευκρινήσεις (και για τον Κανονισμό Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας, ο οποίος είναι αναρτημένος στον ιστότοπο του τμήματος). 

Παράλληλα, πρέπει να καταθέσουν απλή αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dd@panteion.gr.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως την 15η Ιανουαρίου 2021.

Προκήρυξη


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο