Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψήφιων διδακτόρων του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Προκήρυξη:

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 3527/τ.Β/20-09-2019 “Έγκριση Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου” και την απόφαση της 21/31-3-2020 Συνέλευσης του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, καλούμε τους ενδιαφερόμενους για ένταξη στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών στα ακόλουθα ερευνητικά πεδία, να υποβάλλουν αίτηση αφού επικοινωνήσουν με τα αντίστοιχα Μέλη ΔΕΠ:

Δείτε την πρόσκληση για τη λίστα των μελών ΔΕΠ και τα θεματικά πεδία εδώ

Προϋποθέσεις υποβολής αίτησης

Σύμφωνα με το άρθρο 2 του κανονισμού, δικαίωμα υποβολής αίτησης για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχουν οι κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΑΕΙ της ημεδαπής, οι κάτοχοι αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου της αλλοδαπής, και οι κάτοχοι ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου. Απαραίτητη είναι επίσης η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή αίτησης

1. Αίτηση εκπόνησης διδακτορικής διατριβής (επισυνάπτεται πρότυπο).
2. Σύντομη περίληψη της προτεινόμενης διδακτορικής διατριβής (επισυνάπτεται πρότυπο).
3. Προσχέδιο της προτεινόμενης διδακτορικής διατριβής (επισυνάπτεται πρότυπο).
4. Αντίγραφα τίτλων σπουδών.
5. Αναγνώριση ισοτιμίας των τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ (για πτυχιούχους ΑΕΙ του εξωτερικού).
6. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
7. Αποδεικτικό καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας (για όσους/ες δεν είναι απόφοιτοι αγγλόφωνων ιδρυμάτων).
8. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
9. Δύο συστατικές επιστολές.
10. Προαιρετικά, οποιοδήποτε άλλο στοιχείο δύναται να συνδράμει στην ουσιαστική αξιολόγηση της αίτησης, όπως ενδεικτικά οι δημοσιεύσεις ή/και οι επιστημονικές εργασίες που έχουν εκπονήσει.
Η διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων διδακτόρων περιγράφεται στο άρθρο 5 του κανονισμού.
Τα χρονικά όρια ολοκλήρωσης των διατριβών, καθώς και οι υποχρεώσεις, τα δικαιώματα και οι δυνατότητες απασχόλησης των υποψηφίων διδακτόρων, περιγράφονται στο άρθρο 7 του κανονισμού.

Προθεσμία και διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων

Οι υποψηφιότητες με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται, έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών & Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος, αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, με αποστολή email στο gitona@hmu.gr όλων των εγγράφων σε ψηφιακή μορφή (επισημαίνεται ότι όλα τα έγγραφα/δικαιολογητικά πρέπει να είναι κατάλληλα υπογεγραμμένα και ποιοτικά ψηφιοποιημένα).


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο