Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ

Προκήρυξη:

Το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει στόχο την προαγωγή της έρευνας στους τομείς επιστημονικών δραστηριοτήτων του Τμήματος, την αναπαραγωγή της πανεπιστημιακής κοινότητας των οικονομολόγων και την παραγωγή νέας γνώσης, μέσω της εκπαίδευσης νέων ερευνητών ικανών να παράγουν και να επεξεργάζονται αυτή τη γνώση. 

Στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών γίνονται δεκτοί για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής:

Α) Οι κάτοχοι του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οικονομική Επιστήμη" του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και 

Β) Απόφοιτοι Α.Ε.Ι. της ημεδαπής - συμπεριλαμβανομένου και του Τ.Ο.Ε. του ΕΚΠΑ - και αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, εφόσον είναι κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, ισοδύναμου με το παραπάνω. Η Συνέλευση του Τμήματος αποφασίζει για το αν ο υποψήφιος διδάκτορας χρειάζεται να παρακολουθήσει επιπλέον εξειδικευμένα μεταπτυχιακά μαθήματα.

Αιτήσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής υποβάλλονται και αξιολογούνται δύο φορές το χρόνο πριν από την έναρξη των ακαδημαϊκών εξαμήνων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το α΄εξ'αμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ και το έντυπο αίτησης.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο