Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εισαγωγή φοιτητών για το εαρινό εξάμηνο 2019-20 στο Διδακτορικό Πρόγραμμα του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Προκήρυξη:

Το Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών (Π.Δ.Σ.) που οδηγεί στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 1998-99.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν: 

  1. Όσοι είναι κάτοχοι ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου, όπως αυτό ορίζεται στο Άρθρο 46 του Νόμου 4485/2017, όπως ισχύει από το Τμήμα ή άλλο συναφές τμήμα. 
  2. Όσοι είναι κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) από το Τμήμα ή έχουν εκπληρώσει τη Γενική Υποχρέωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος.
  3. Οι κάτοχοι συναφούς Δ.Μ.Σ. από άλλο τμήμα Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου της αλλοδαπής.
  4. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις απόφοιτος Α.Ε.Ι., μη κάτοχος διπλωμάτων των παραπάνω κατηγοριών, μπορεί να υποβάλει αίτηση και να γίνει δεκτός εφόσον διαθέτει αποδεδειγμένη ικανότητα διεξαγωγής έρευνας στην επιστήμη του Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.

Για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ικανοποιητική επίδοση σε προφορική συνέντευξη η οποία θα διεξαχθεί από τριμελή επιτροπή ορισμένη από τη Συνέλευση του Τμήματος. Στη συνέντευξη αυτή ελέγχεται η επάρκεια των προσόντων και η ωριμότητα του υποψηφίου ώστε να προχωρήσει στην έναρξη εκπόνησης διδακτορικής διατριβής. 

Η υποβολή αιτήσεων εισαγωγής μπορεί να γίνει οποτεδήποτε από την 1η Μαρτίου 2020 έως την 30η Ιουνίου 2020. 

Περισσότερες πληροφορίες:

Προκήρυξη 

Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.cs.uoi.gr


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο