Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποψήφιους Διδάκτορες του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, με αριθμ. 31/7-10-2020, αποφάσισε τη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις Υποψήφιων Διδακτόρων  φοιτητών  στα κάτωθι θεματικά πεδία : 

Α.  Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία –Τηλεαποκατασταση (Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ: Κορτιάνου Ελένη, Αν. Καθηγήτρια, ekortianou@uth.gr)

B. 1. Χρόνιος μυοσκελετικός πόνος- Θεραπευτική Νευροεπιστημονική  
        Εκπαίδευση 
    2. Αθλητική Φυσικοθεραπεία- Εφαρμοσμένες νευροεπιστήμες
(Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ: Καπρέλη Ελένη, καθηγήτρια α΄ βαθμίδας, ekapreli@uth.gr)

Γ. Σπονδυλικός  πόνος και δυσλειτουργία: διερεύνηση των κλινικών χαρακτηριστικών και της αποτελεσματικότητας θεραπευτικών παρεμβάσεων  (Επιβλέπων μέλος ΔΕΠ: Δημητριάδης Ζαχαρίας, Επίκουρος Καθηγητής, zdimitriadis@uth.gr)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν αρχικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον επιβλέποντα καθηγητή στέλνοντας του και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, έως τις 30 Νοεμβρίου 2020

Όσοι θελήσουν να υποβάλλουν αίτηση, θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους Επιβλέποντες Καθηγητές στα προβλεπόμενα από τον κανονισμό του Τμήματος,  χρονικά διαστήματα.  

Οι διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής των Υποψηφίων Διδακτόρων ορίζονται στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών (εδώ) του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Καθηγητής Νικόλαος Σ. Στριμπάκος 
 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο