Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο τμήμα Οικονομικών

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης πρόκειται να δεχτεί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019‐20 υποψήφιους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Ενδεικτικά τα γνωστικά αντικείμενα είναι:

  • Εφαρμοσμένα Οικονομικά
  • Μακροοικονομική Ανάλυση
  • Μικροοικονομική Ανάλυση
  • Νεότερη Οικονομική Ιστορία
  • Οικονομετρία
  • Οικονομική των Επιχειρήσεων
  • Πολιτική Οικονομία  

Υπάρχει δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και σε άλλα θέματα που καλύπτονται από τις διδακτικές και ερευνητικές δραστηριότητες των μελών ΔΕΠ του Τμήματος.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών τα παρακάτω δικαιολογητικά *:

1. Αίτηση με στοιχεία επικοινωνίας και αναφορά στην προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης και τον προτεινόμενο επιβλέποντα

2. Λεπτομερή πρόταση εκπόνησης διδακτορικής διατριβής προς τη Συνέλευση του Τμήματος

3. Αντίγραφο Πτυχίου/‐ων4. Αντίγραφο Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμου της αλλοδαπής ή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου του άρθρου 46 του Ν. 4485/2017.

5. Αντίγραφα αναλυτικής βαθμολογίας όλων των τίτλων σπουδών

6. Βιογραφικό Σημείωμα στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική, ερευνητική ή/και επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου

7. Αντίγραφα πιστοποιητικών επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Η επάρκεια στην αγγλική γλώσσα θα αποδεικνύεται με βαθμολογία TOEFL τουλάχιστον 80 ή IELTS τουλάχιστον 6.0, με Proficiency Cambridge ή Proficiency Michigan ή και με τα λοιπά αποδεκτά από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικά για τουλάχιστον πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ1/C1 ή Γ2/C2).

8. Δημοσιεύσεις ή επιστημονικές εργασίες (εφόσον υπάρχουν).

9. Δύο ακαδημαϊκές συστατικές επιστολές (αποστέλλονται σφραγισμένες ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Γραμματεία Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημιούπολη, Ρέθυμνο ,741 00)

Συμβουλεύουμε όλους τους ενδιαφερόμενους να έρθουν σε επαφή με τον προτεινόμενο επιβλέποντα πριν την υποβολή της πρότασης.

* Τα δικαιολογητικά 1 έως 8 αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο: i.yotopoulou@uoc.gr

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών από 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 έως και 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο