Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Χορήγηση «2» ανταποδοτικών υποτροφιών στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Καινοτόμο Σύστημα Βασισμένο στο Blockchain για την Αντιμετώπιση της Παραποίησης στην Εφοδιαστική Αλυσίδα Προϊόντων (COUNTERBLOCK)»

Προκήρυξη:

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «Καινοτόμο Σύστημα Βασισμένο στο Blockchain για την Αντιμετώπιση της Παραποίησης στην Εφοδιαστική Αλυσίδα Προϊόντων (COUNTERBLOCK)» με κωδικό ΟΠΣ «5069875», και κωδικό ΕΛΚΕ 68/1448, η οποία έχει ενταχθεί στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» - Β΄ Κύκλος του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο με την ΣΑΕ1191 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2020ΣΕ11910000 και την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσονται «2» ανταποδοτικές υποτροφίες στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέσω σύναψης συμφωνητικού ανταποδοτικών υποτροφιών.

Αναλυτική περιγραφή με τον αντίστοιχο κωδικό κάθε ανταποδοτικής υποτροφίας παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Το αντικείμενο του έργου των προσώπων που θα απασχοληθούν μέσω ανταποδοτικών υποτροφιών στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης παρατίθεται στον Πίνακα του Παραρτήματος.

Πληρέστερη περιγραφή του αντικειμένου κάθε ανταποδοτικής υποτροφίας, καθώς και τα παραδοτέα που σχετίζονται με αυτή, θα αποτυπωθούν στα συμφωνητικά που θα συναφθούν ανάμεσα στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στα επιλεχθησόμενα πρόσωπα.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος των παραδοτέων του έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Υπεύθυνο της Πράξης.

Περιγραφή:

  • Ένα άτομο - Υποψήφιος Διδάκτορας (Ειδικός σε θέματα πληροφοριακών συστημάτων)
    Κωδικός Ανταποδοτικής Υποτροφίας: COUNTERBLOCK-1

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Υποψήφιος Διδάκτωρ: βαθμός 1ου πτυχίου >7
2. Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕΙ
3. Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα

  • Ένα άτομο - Υποψήφιος Διδάκτορας (Ειδικός σε θέματα πληροφοριακών συστημάτων και ασφάλειας δεδομένων)
    Κωδικός Ανταποδοτικής Υποτροφίας: COUNTERBLOCK-2

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Υποψήφιος Διδάκτωρ: βαθμός 1ου πτυχίου >7
2. Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕΙ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης, δηλαδή το αργότερο μέχρι «16-11-2020».

Η υποβολή των αιτήσεων και των λοιπών δικαιολογητικών θα πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε κλειστό φάκελο είτε αυτοπροσώπως, είτε να υποβληθούν ταχυδρομικώς αποκλειστικά με συστημένη επιστολή, με εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι και την 16/11/2020 στην παρακάτω διεύθυνση:

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 9
157 80 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στον/στην κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τηλ. +30-210-7724141, ώρες 11:00 – 12:30 ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση gpapado@mail.ntua.gr.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη με όλες τις πληροφορίες εδώ.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο