Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παράταση: Προκήρυξη θέσεων για εκπόνηση διδακτορικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Προκήρυξη:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020/2021 & ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2020/2021

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα για έναρξη το Χειμερινό Εξάμηνο 2020/2021 και για υποβολή υποτροφίας για υφιστάμενους διδακτορικούς φοιτητές για το 2020/2021 παρατείνεται μέχρι τις 11.5.2020 ημέρα Δευτέρα με τις ακόλουθες εξαιρέσεις:

Μέχρι 12.6.2020
Εφαρμοσμένα Μαθηματικά (PhD)
Εφαρμοσμένη Στατιστική (MSc)
Καθαρά Μαθηματικά (PhD)
Μαθηματικές Επιστήμες (MSc)
Στατιστική (PhD)

Μέχρι 14.6.2020
Διατμηματικό πρόγραμμα Financial Economics (MSc) - Τμήμα ΛΟΧ/ΟΙΚ Χρηματοοικονομική (PhD/MSc)

Μέχρι 23.6.2020
Γαλλικές Σπουδές (PhD)
Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας (ΜΑ)
Ευρωπαϊκές Σπουδές (PhD/MA)

Μέχρι 30.6.2020 (Η υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες έχει λήξει στις 31 Μαΐου 2020)
Οικονομική Ανάλυση (MSc)
Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά (MSc)
Οικονομικά (PhD)

----------------------------------------------------------------
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει δέχεται αιτήσεις για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές για έναρξη σπουδών το Σεπτέμβριο του 2020. Το Πανεπιστήμιο θα δέχεται αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 και ώρα 12.00 το μεσημέρι. Οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει περισσότερες από 900 θέσεις στα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών όλων των Τμημάτων καθώς και 250 θέσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που έχουν προκηρύξει θέσεις καθώς και τα γνωστικά αντικείμενα για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στη συνημμένη προκήρυξη. 

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη θέσεων μεταπτυχιακών προγραμμάτων εδώ.

Μπορείτε, επίσης, να δείτε τον Οδηγό Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Κύπρου εδώ.

Υποτροφίες "Πράξανδρος" και "Ευαγόρας" για νεοεισερχόμενος φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου με έναρξη σπουδών τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα παραχωρήσει έναν αριθμό υποτροφιών σε νεοεισερχόμενους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές που θα εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο κατά το χειμερινό εξάμηνο του 2020. Συγκεκριμένα, θα δοθεί ένας αριθμός μερικών υποτροφίων που θα καλύψουν πλήρως τα δίδακτρα σε νεοεισερχόμενους φοιτητές μεταπτυχιακών προγράμμάτων καθώς και πλήρεις υποτροφίες σε φοιτητές διδακτορικών προγραμμάτων (δίδακτρα +επίδομα διαβίωσης 8.000 ευρώ). Οι υποτροφίες χορηγούνται με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση των φοιτητών,  απευθύνονται σε νεοεισερχόμενους φοιτητές μόνο και έχουν ως στόχο την προσέλκυση υψηλού επιπέδου φοιτητών και την οικονομική στήριξη των φοιτητών του Ιδρύματος, Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου (μεταπτυχιακό ή διδακτορικό)  και στη συνέχεια να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για υποτροφία  στο Βήμα 11 της ηλεκτρονικής αίτησης. Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη μεταπτυχιακών σπουδών του πανεπιστημίου καθώς και στα links: 

Υποτροφίες Πράξανδρος

Υποτροφίες Ευαγόρας

Αξίζε να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου συγκαταλέγεται στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου με βάση διεθνείς κατατάξεις. Δείτε περισσότερα για τη θέση του Πανεπιστημίου Κύπρου στις παγκόσμιες κατατάξεις στον συνδεσμο εδώ


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο