Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εισαγωγή Υποψηφίων Διδακτόρων στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία

Προκήρυξη:

Η Συνέλευση του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, στην αριθ. 23/11-7-2019 συνεδρίασή της αποφάσισε την εισαγωγή υποψήφιων διδακτόρων στο Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (ΠΔΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Το ΠΔΣ αφορά το πεδίο «Επιστήμες της Εκπαίδευσης» και το πλαίσιο λειτουργίας του έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ 3132/31-7-2018/τ.Β΄.

 

1. Σκοπός

Το ΠΔΣ αποσκοπεί στη διεξαγωγή σύγχρονης επιστημονικής έρευνας υψηλού επιπέδου, καθώς και στην κατάρτιση επιστημόνων ικανών να συμβάλλουν στην πρόοδο των «Επιστημών της Εκπαίδευσης».

 

2. Δικαίωμα υποβολής φακέλου υποψηφιότητας για το ΠΔΣ

Δικαίωμα υποβολής φακέλου υποψηφιότητας για το ΠΔΣ έχουν πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής και πτυχιούχοι ομοταγών Πανεπιστημιακών Τμημάτων της αλλοδαπής αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, οι οποίοι/ες έχουν ήδη αποκτήσει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) σε Πανεπιστημιακό Τμήμα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Στην τελευταία περίπτωση, το ΔΜΣ πρέπει να συνοδεύεται από αναγνώριση του ΔΟΑΤΑΠ.

3. Φάκελος υποψηφιότητας: αίτηση και δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να υποβάλουν αίτηση εισαγωγής στο ΠΔΣ συνοδευόμενη από τα εξής δικαιολογητικά: 

1. Βιογραφικό Σημείωμα
2. Αντίγραφα (α) πτυχίου, και (β) ΔΜΣ
3. Αντίγραφα (α) της πτυχιακής ή διπλωματικής εργασίας που μπορεί να έχει εκπονήσει στις προπτυχιακές σπουδές του/της, (β) της διπλωματικής εργασίας που έχει εκπονήσει στις μεταπτυχιακές σπουδές του/της, και (γ) του δημοσιευμένου επιστημονικού έργου που μπορεί να έχει
4. Πιστοποίηση επαρκούς γνώσης επίσημης γλώσσας  της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά προτίμηση της αγγλικής
5. Προσχέδιο της προτεινόμενης Διδακτορικής Διατριβής στο οποίο παρουσιάζονται η προβληματική, οι στόχοι και η προτεινόμενη μεθοδολογία
6. Επιστολή πρόθεσης επίβλεψης της προτεινόμενης Διδακτορικής Διατριβής από μέλος ΔΕΠ του Τμήματος που έχει δικαίωμα επίβλεψης.

 

4. Υποβολή φακέλου υποψηφιότητας
Οι υποψήφιοι/ες πρέπει από 26-8-2019 έως 20-9-2019,
- να υποβάλουν τον φάκελό τους σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του Τμήματος καθημερινά 10.00-13.00, ή
- να τον αποστείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση «Γραμματεία ΤΕΕΑΠΗ Πανεπιστημιούπολη, 26504, Ρίο-Πάτρα».

Επιπλέον, στην ίδια περίοδο οι υποψήφιοι/ες πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν την αίτησή τους και να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, σύμφωνα με τις παρεχόμενες οδηγίες, στην εξής διαδικτυακή πύλη εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι/ες μπορούν κατά την περίοδο υποβολής αιτήσεων να καλούν τη Γραμματεία καθημερινά 10.00-13.00 (κ. Σούζα, τηλ. 2610-969828, 2610-969310).


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο