Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Μία (1) θέση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο αντικείμενο "Παραγωγή και χαρακτηρισμός των μικροβιακών βιοπολυμερών για χρήση ως υλικά συσκευασίας"

Προκήρυξη:

Μια θέση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής είναι διαθέσιμη με θέμα την παραγωγή και το χαρακτηρισμό των μικροβιακών βιοπολυμερών για χρήση ως υλικά συσκευασίας τροφίμων. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν Πτυχίο Χημικού, ή Βιολόγου ή Δίπλωμα Χημικού Μηχανικού ή Μηχανικού Περιβάλλοντος. Απαραίτητο προσόν είναι η καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Η κατοχή διπλώματος εξειδίκευσης (M.Sc.) θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν, και σε αυτή την περίπτωση, η εμπειρία στις βιοχημικές ή και χημικές διεργασίες κρίνονται σημαντικά προσόντα. 

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής του ΙΤΕ (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), φορέα υποδοχής της πράξης Wastes-to-Biopolymers με κωδικό MIS 5030731. 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν μέχρι τις 30/1/2018 αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση lyberatos@chemeng.ntua.gr και geogant@chemeng.upatras.gr.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου και την απονομή υποτροφίας μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Γεωργία Αντωνοπούλου, τηλ.: 2610965318, e-mail: geogant@chemeng.upatras.gr.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο