Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Eκπόνηση διδακτορικής διατριβής με πληρωμή στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος του Τμήματος Χημείας

Προκήρυξη:

Ανακοινώνεται ότι υπάρχει μια θέση ερευνητή για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με πληρωμή στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος του Τμήματος Χημείας Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα «Απομόνωση και αντιμικροβιακή δράση χημικών συστατικών από το γλυκάνισο».

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο γραφείο της Συντονίστριας του προγράμματος Καθ. Μαρίας Κανελλάκη (τηλέφωνα 2610962958 / 2610997123, e-mail: m.kanellaki@upatras.gr ) ή στο γραφείο του Ομότιμου Καθηγητή Αθανάσιου Κουτίνα (τηλέφωνο 2610-997104, e-mail: a.a.koutinas@upatras.gr ) (Νότιο Κτίριο Χημείας, 2ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι master ή στο τέλος των μεταπτυχιακών σπουδών τους (εκκρεμότητα παρουσίασης μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας), με βασικό πτυχίο των Τμημάτων Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Επιστήμης Υλικών, Βιολογίας και Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο