Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καλεί τους ενδιαφερόμενους/ες να εκπονήσουν Διδακτορική Διατριβή σε Θεματικά Πεδία Έρευνας τα οποία εντάσσονται στα ερευνητικά ενδιαφέροντα μελών του Δ.Ε.Π. του Τμήματος Ο.Δ.Ε., όπως υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος

Το Διδακτορικό Δίπλωμα στην Επιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τμήματος Ο ΔΕ απονέμεται για την ποιότητα, την πληρότητα, την πρωτότυπη σκέψη και τη συμβολή της διδακτορικής διατριβής στην Επιστήμη σε μία από τις θεματικές περιοχές που θεραπεύονται στο Τμήμα, ήτοι το Μάνατζμεντ, το Μάρκετινγκ, τη Χρηματοοικονομική, τη Λογιστική, τις Επιστήμες Συμπεριφοράς, τις Ποσοτικές Μεθόδους στη Διοίκηση και τα Πληροφοριακά Συστήματα στη Διοίκηση. Πέραν των ενδεικτικών Θεματικών Πεδίων Έρευνας των προς πλήρωση θέσεων όπως παρατίθενται κατωτέρω, υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν και σε άλλες θεματικές περιοχές υπό τον όρο ότι αυτές θα είναι συναφείς με τα γνωστικά/ερευνητικά πεδία που θεραπεύονται στο Τμήμα Ο.Δ.Ε.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν κατά το διάστημα από 15/3/2019 έως 30/3/2019

Για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών (κ. Πολυξένη Αγγελούση, τηλ.: 2310 891586. e-mail: xenag@uom.edu.gr(link sends e-mail)). Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες από 11:00-13:00.

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο