Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Τρεις (3) Υποψήφιοι Διδάκτορες στο Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Ηλικία

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία της Σχολής Διοικητικών Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε εφαρμογή της Πράξης 17/10.10.2019 Θέμα 3ο της Συνέλευσης του Τμήματος προκηρύσσει τρείς 3 θέσεις υποψηφίων διδακτόρων και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για την υποβολή σχετικών υποψηφιοτήτων.

Οι υποψηφιότητες με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε σφραγισμένο φάκελο έως και 15 Νοεμβρίου 2019:

  • είτε με ιδιόχειρη υποβολή στη Γραμματεία του Τμήματος Γραμματεία Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Σ.Δ.Ο.Κ.Ε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Λεωφόρο Δημοκρατίας 65,'Ιλιον Αττικής τ.κ 13562 τηλ 30 210 5387092
  • είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή στην ανωτέρω διεύθυνση και ημερομηνία αποδεικνυόμενη από την ταχυδρομική σφραγίδα

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης τα ζητούμενα δικαιολογητικά καθώς και το έντυπο της αίτησης που θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους υποψηφίους είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://ecec.uniwa.gr.

Δείτε αναλυτικά στα συνημμένα:


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο