Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής

Προκήρυξη:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής

Γνωστική Περιοχή: Οργάνωση και Διοίκηση Παραγωγής
Θεματική Ειδίκευση: Διαχείριση διακινδύνευσης κατά το σχεδιασμό εγκαταστάσεων ανεφοδιασμού πλοίων με Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο
Πεδία Έρευνας: Μέθοδοι και εργαλεία για τον εντοπισμό, ανάλυση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση των απειλών και ευκαιριών που σχετίζονται με τις διεργασίες προκαταρκτικής επιλογής χωροθέτησης, εκπόνησης συνοπτικού τεχνικού σχεδιασμού και μελετών κατασκευής καθώς και σχεδιασμού διαχείρισης κατασκευαστικού έργου.


Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι:
α) Διπλώματος Μηχανολόγου Μηχανικού ΕΜΠ ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ΕΜΠ,
ή
β) Διπλώματος Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Πολυτεχνικής Σχολής 5ετούς φοίτησης, της οποίας το δίπλωμα είναι μεταπτυχιακού επιπέδου (Μaster),

- Η πολύ καλή γνώση τουλάχιστον της Αγγλικής γλώσσας θεωρείται απαραίτητη.

- Η κατοχή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ), Master ή ισοτίμου μεταπτυχιακού διπλώματος, ανώτατων ιδρυμάτων της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (αναγνωρισμένου από την κατά το νόμο αρμόδια αρχή), θεωρείται προσόν.


Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων έρευνας ο υποψήφιος θα συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα, από το οποίο θα χρηματοδοτηθεί.

Απαιτείται η φυσική παρουσία στο ΕΜΠ συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το ενημερωμένο βιογραφικό τους σημείωμα στους κυρίους Ευάγγελο Μπέλλο, Δρ. ΕΔΙΠ ΕΜΠ και Γεώργιο Χατζηστέλιο Δρ. ΕΔΙΠ ΕΜΠ της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.


Στοιχεία Επικοινωνίας: 

- Ευάγγελος Μπέλλος: e-mail: vbel@central.ntua.gr Τηλ: 210 7722708

- Γεώργιος Χατζηστέλιος: e-mail: gchatzis@mail.ntua.gr Τηλ: 210 7723697

 

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος, Παρασκευή 15/02/2019.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο