Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ., σύμφωνα με τον Νόμο 4485/2017 (άρθρο 42) και τον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος (άρθρα 3,4,5, 6), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα, να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση προς τη Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής (συνημμένη στο Παράρτημα του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Τμήματος). Στην αίτηση αναγράφεται ο προτεινόμενος τίτλος, η προτεινόμενη γλώσσα εκπόνησης (ελληνική, αγγλική, γαλλική ή γερμανική) και ο προτεινόμενος ως επιβλέπων της διδακτορικής διατριβής.
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  3. Προσχέδιο της διδακτορικής διατριβής , στο οποίο θα δηλώνεται η μεθοδολογία, το περιεχόμενο και η πρωτοτυπία της διατριβής (συνοπτικό).
  4. Αντίγραφο πτυχίου .
  5. Αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης.
  6. Αντίγραφα πιστοποιητικών ξένων γλωσσών.
  7. Συστατικές επιστολές- Δημοσιεύσεις.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος , mstidp@he.duth.gr, έως τις 1 Μαρτίου του 2019.

Σημείωση: Η ηλεκτρονική υποβολή των δικαιολογητικών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 10 MB , για να είναι επιτυχής.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο