Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Tρεις χρηματοδοτούμενες θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Προκήρυξη:

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του ερευνητικού έργου CYBER-TRUST - Advanced cyber-threat intelligence, detection, and mitigation platform for a trusted internet of things (περιοχή εστίασης H2020-DS-2016-2017 σε ψηφιακή ασφάλεια) του προγράμματος H2020, θα προκηρυχθούν το προσεχές διάστημα στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τρεις χρηματοδοτούμενες θέσεις υποψηφίων διδακτόρων με έμφαση σε

Game-theoretic security
Cryptography and cryptocurrencies
Cyber-security

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ και τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών (ή να τις ολοκληρώνουν) σε συναφή με τις θέσεις αντικείμενα, με πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, και επιδόσεις οι οποίες να θεμελιώνουν προοπτικές εξαιρετικής πορείας κατά την πραγματοποίηση των διδακτορικών τους σπουδών. Θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη δημοσιευμένου έργου και η πραγματοποίηση πτυχιακών/διπλωματικών εργασιών στα ανωτέρω αντικείμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν email στον Επιστημονικό Υπεύθυνο κ. Νικόλαο Κολοκοτρώνη (nkolok@uop.gr) μέχρι τις 2 Μαρτίου 2018 επισυνάπτοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφα τίτλων σπουδών, αναλυτικές βαθμολογίες, και κάθε άλλο στοιχείο που να αποδεικνύει σχετική με το αντικείμενο εμπειρία (εργασίες, δημοσιευμένο έργο, συμμετοχή σε συναφή προγράμματα, κ.λπ.).


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο