Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Μία (1) θέση υποψηφίου διδάκτορα στο Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιομιμητικής του Ινστιτούτου Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του ΕΙΕ

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει μία θέση υποψηφίου διδάκτορα για εκπόνηση διατριβής, που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιομιμητικής του Ινστιτούτου Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, με επιβλέπουσα την Ερευνήτρια Βασιλική Παπαδημητρίου, στην θεματική περιοχή: "Παρασκευή νανοδιασπορών για την ενθυλάκωση κανναβινοειδών".

Ο υποψήφιος διδάκτορας θα πρέπει να έχει τα εξής απαιτούμενα προσόντα:

  1. Πτυχίο Θετικών Επιστημών (Χημείας, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας κτλ.)
  2. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε αντίστοιχες επιστήμες
  3. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Παράλληλα, συνεκτιμώνται και τα εξής επιθυμητά προσόντα:

  1. Τεκμηριωμένες γνώσεις σε τεχνικές χημείας, φυσικοχημείας και βιοχημείας
  2. Τεκμηριωμένη εμπειρία σε τεχνολογίες παρασκευής νανοδιασπορών
  3. Τεκμηριωμένη εμπειρία σε μελέτες δομικού χαρακτηρισμού νανοδιασπορών

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν:

  1. Έντυπη αίτηση
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
  3. Παντός είδους δικαιολογητικά, που να τεκμηριώνουν τα ανωτέρω απαιτούμενα και επιθυμητά προσόντα
  4. Προσχέδιο διδακτορικής διατριβής (3-6 σελίδες), δηλαδή σύντομη περιγραφή του ερευνητικού έργου που θα εκπονηθεί, συμπεριλαμβανομένων των στόχων και της μεθοδολογίας

Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση δικαιολογητικών απευθυνθείτε στoν Καθ. Δημήτριο Λεωνίδα (ddleonidas@bio.uth.gr, τηλέφωνο: 2410-565278).

Η κατάθεση δικαιολογητικών ορίζεται από 19 Ιουνίου 2018 έως 29 Ιουνίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση υποβολής υποψηφιότητας, την αίτηση μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά στην διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Τ.Κ.: 41500-Βιόπολις (Υπ’ όψιν του Καθηγητή Δημητρίου Λεωνίδα, με την επισήμανση: Για τους υποψήφιους διδάκτορες).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Κων/νος Ματθιόπουλος


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο