Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Μία (1) θέση υποψηφίου διδάκτορα στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας (ΤΒΒ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει μία (1) θέση υποψηφίου διδάκτορα για εκπόνηση διατριβής στο Εργαστήριο Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών με επιβλέποντα τον Καθηγητή Δημήτριο Κουρέτα στη θεματική ενότητα: «Τοξικολογία των ελευθέρων ριζών» με θέμα: «Μελέτη δεικτών οξειδοαναγωγικής κατάστασης στο κρέας παραγωγικών ζώων».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα εξής απαιτούμενα προσόντα:

  1. Πτυχίο Βιολογικών Επιστημών (Βιολογίας, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας κτλ.), συνοδευόμενο από αντίστοιχο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
  2. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης, συνοδευόμενο από αντίστοιχο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
  3. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Παράλληλα, συνεκτιμώνται και τα εξής επιθυμητά προσόντα:

  1. Τεκμηριωμένες γνώσεις τεχνικών βιοχημείας και τοξικολογίας στον τομέα των ελευθέρων ριζών, καθώς και δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.
  2. Συστατικές επιστολές από ερευνητικά ιδρύματα ή ΑΕΙ που να βεβαιώνουν την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν:

  1. Έντυπη Αίτηση (σε ειδικό έντυπο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Τμήματος)
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,στο οποίο θα περιλαμβάνονται στοιχεία για τις σπουδές, την επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα των υποψηφίων
  3. Παντός είδους δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τα ανωτέρω απαιτούμενα και επιθυμητά προσόντα.
  4. Προσχέδιο διδακτορικής διατριβής (3-6 σελίδες), δηλαδή σύντομη περιγραφή του ερευνητικού έργου που θα εκπονηθεί, συμπεριλαμβανομένων των στόχων και της μεθοδολογίας.

Η κατάθεση δικαιολογητικών ορίζεται από 21 Μαΐου 2018 έως 31 Μαΐου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση υποβολής υποψηφιότητας, την αίτηση μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, Τ.Κ.: 41500-Βιόπολις (Υπ’ όψη του Καθηγητή Δ. Κουρέτα με την επισήμανση: για τους υποψηφίους διδάκτορες).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Καθ. Δ. Κουρέτα (e-mail: dkouret@uth.gr, τηλέφωνο: 2410-565277).

                                                           

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Κων/νος Ματθιόπουλος


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο