Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας Φυτών και Περιβάλλοντος του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει μία (1) θέση υποψήφιου διδάκτορα για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας Φυτών και Περιβάλλοντος με επιβλέπουσα την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Καλλιόπη Παπαδοπούλου στη θεματική περιοχή:

"Αλληλεπιδράσεις Φυτών Με Ενδοφυτικούς Μύκητες"

Ο υποψήφιος διδάκτορας θα πρέπει να έχει τα εξής απαιτούμενα προσόντα:

1.     Πτυχίο Βιολογικών Επιστημών (Βιολογίας, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας κτλ.)

2.     Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Παράλληλα, συνεκτιμώνται και τα εξής επιθυμητά προσόντα:

1.     Τεκμηριωμένες γνώσεις τεχνικών μοριακής βιολογίας, γενετικής, βιοχημείας και βιοτεχνολογίας

2.     Εμπειρία στην μελέτη φυτών και μυκήτων

3.     Συστατικές επιστολές από ερευνητικά ιδρύματα ή ΑΕΙ που να βεβαιώνουν την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν:

1.     Έντυπη Αίτηση  (σε ειδικό έντυπο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του Τμήματος) στην οποία να αναγράφεται μία από τις δύο ανωτέρω θεματικές περιοχές

2.     Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,στο οποίο θα περιλαμβάνονται στοιχεία για τις σπουδές, την επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα των υποψηφίων

3.     Παντός είδους δικαιολογητικά που να τεκμηριώνουν τα ανωτέρω απαιτούμενα και επιθυμητά προσόντα.

4.     Προσχέδιο διδακτορικής διατριβής (3-6 σελίδες), δηλαδή σύντομη περιγραφή του ερευνητικού έργου που θα εκπονηθεί, συμπεριλαμβανομένων των στόχων και της μεθοδολογίας.

Η κατάθεση δικαιολογητικών ορίζεται από 2 έως και 5 Aπριλίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση υποβολής υποψηφιότητας, την αίτηση μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, Τ.Κ.: 41500-Βιόπολις (Υπ’ όψη της κας Κ. Παπαδοπούλου, με την επισήμανση: για τους υποψηφίους διδάκτορες).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Αναπλ. Καθ. Καλλιόπη Παπαδοπούλου (e-mail: kalpapad@bio.uth.gr, τηλέφωνο: 2410565244).

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Κων/νος Ματθιόπουλος


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο