Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Προκήρυξη Θέσεων για Διδακτορικές Σπουδές για το Εαρινό Εξάμηνο 2019

Προκήρυξη:

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων για διδακτορικές σπουδές για το Εαρινό Εξάμηνο 2019 (έναρξη Φεβρουάριος 2019) στα πιο κάτω προγράμματα:

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Ιωάννη Γρηγορίου:

Σχολή Θετικών Επιστημών:

Σχολή Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών**:

Σχολή Νομικής:

Αίτηση, δικαιολογητικά και διαδικασία εισδοχής:

  1. Αίτηση υποβάλλεται σε ειδικό έντυπο το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από αυτό το σύνδεσμο.
  2. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση αναφέρονται στο πιο πάνω έντυπο αίτησης εισδοχής.
  3. Τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων:  26 Νοεμβρίου 2018
  4. Η τελική επιλογή γίνεται στη βάση αξιολόγησης των προσόντων και προσωπικής συνέντευξης/εων.

* Προσφέρεται μια (1) υποτροφία για το 100% επί των διδάκτρων για τον πρώτο χρόνο σπουδών για το Διδακτορικό Πρόγραμμα Πληροφορική του Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μηχανικής, σε φοιτητή/τρια που θα γίνει αποδεκτός/ή στο πρόγραμμα το Εαρινό Εξάμηνο 2019. Το θέμα στο οποίο δίνεται η υποτροφία και για το οποίο οι αιτητές/τριες αναμένεται με την αίτησή τους να υποβάλουν σχετική ερευνητική πρόταση είναι “Gamification of B2B platforms”.

** Προσφέρεται μια (1) υποτροφία 50% επί των διδάκτρων για τα Διδακτορικά Προγράμματα της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών στα μέλη της ΟΕΛΜΕΚ που θα γίνουν αποδεκτά στο πρόγραμμα το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, για όλα τα έτη σπουδών τους. Η υποτροφία δεν μεταφέρεται σε άλλα πρόσωπα και ούτε ανταλλάζεται με χρηματικό ποσό ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις πιο πάνω υποτροφίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Λουτσία Ναρδή στο Γραφείο Εισδοχής, τηλέφωνο 22-713000.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο