Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνων: Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας προσκαλεί σε υποβολή αιτήσεων για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στους επιστημονικούς τομείς που θεραπεύονται στο Τμήμα για το έτος 2018-2019.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχουν οι κάτοχοι Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ως ισότιμου της αλλοδαπής ή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου του άρθρου 46 του Ν.4485/2017.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απόκτηση του Διδακτορικού Διπλώματος είναι τρία (3) πλήρη ημερολογιακά έτη από την ημερομηνία ορισμού της Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής (άρθρο 40, παρ. 1 του Ν. 4485/17). Η μέγιστη διάρκεια εκπόνησης διδακτορικής διατριβής είναι πέντε (5) έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία ΠΜΣ του Τμήματος, από 1-20 Νοεμβρίου 2018.

Πληροφορίες δίνονται από τη Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 210- 7277319, email: PMS-Hist-Arch[at]arch.uoa[dot]gr).
Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στον ιστότοπο του Τμήματος http://www.arch.uoa.gr/didaktorikes-spoydes.html και στα συνημμένα έγγραφα.

Πρόσκληση

Αίτηση


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο