Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο A΄ Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής

Προκήρυξη:

Προκηρύσσεται μια (1) θέση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο A΄ Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ με επιβλέποντα τον αναπληρωτή καθηγητή Τιμολέοντα-Αχιλλέα Βυζαντιάδη, στο επιστημονικό πεδίο της Ιατρικής Μυκητολογίας-Κυστικής Ίνωσης.

Απαιτούμενα προσόντα
1. Ιατρός, ειδικευμένος/η στην Ιατρική Βιοπαθολογία.
2. Αποδεδειγμένη επαγγελματική ιατρική εμπειρία, τουλάχιστο για ένα έτος, σε έμμισθη θέση ειδικού ιατρού Βιοπαθολόγου σε τριτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα.
3. Δύο τουλάχιστο, πλήρεις διεθνείς δημοσιεύσεις στο πεδίο της Ιατρικής Μικροβιολογίας, σε περιοδικά με συντελεστή απήχησης.
4. Προϋπηρεσία πανεπιστημιακής επιστημονικής συνεργασίας σε Εργαστήρια Ιατρικής Μικροβιολογίας.
5. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, σε επίπεδο Proficiency.
6. Πιστοποιητικά που να αντιστοιχούν στα παραπάνω.
7. Σύντομο βιογραφικό 2 σελίδων.
8. Συστατικές επιστολές (εφόσον υπάρχουν)
 
Εκδήλωση ενδιαφέροντος και υποβολή των δικαιολογητικών μέχρι τις 23/5/2018 στη γραμματεία του Α΄ Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ,  τηλέφωνο 2310999061, κ. Α. Βαρνά.


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο