Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Προκήρυξη:

Πανεπιστήμιο Αιγαίου,

 Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών,

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημοκρατίας 1,

κτήριο «7ης Μαρτίου»,

Τ.Κ. 851 00 Ρόδος.

Τηλ.: 22410 99210, 99211 και 99212, Fax: 22410 99209

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ρόδος 22.12.2016 Α.Π. 3599

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

 

 Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4η /10.11.2016 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης αποφάσισε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας στα παρακάτω γνωστικά πεδία:

1. Παιδαγωγική αξιοποίηση οπτικοακουστικών μέσων ως πλαίσιο διεύρυνσης μαθησιακών σχηματισμών/ Pedagogical use of media as a context of learning formation enlargement (1 θέση)

 2. Ιστορία και θεωρία της μοντέρνας τέχνης: προς την αισθητική πολυμορφία/ History and theory of modern art: towards the aesthetic multiformity (1 θέση)

3. Διδακτική των Φυσικών Επιστημών/ Science Education (1 θέση)

4. Ειδική Αγωγή: Οικογένεια και Πλέγματα Στήριξης/ Special Education: Family and Support Networks (1 θέση)

5. Θέατρο και Παιδεία/ Theatre and Education (1 θέση)

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας έχουν μόνο οι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ ισότιμου τίτλου σπουδών από Α.Ε.Ι. της αλλοδαπής, σε αντικείμενο συναφές με τις ερευνητικές κατευθύνσεις του Τμήματος ή σε αντικείμενο συναφές με αυτό της προτεινόμενης μεταδιδακτορικής έρευνας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες, να αποστείλουν ταχυδρομικώς ή να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος:

1 Αίτηση στην οποία να προσδιορίζεται το γνωστικό αντικείμενο που τους ενδιαφέρει. Η αίτηση βρίσκεται διαθέσιμη ΕΔΩ

 2 Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής (Στην περίπτωση κατά την οποία οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ).

3. Αντίγραφο μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής (εφόσον υπάρχει) (Στην περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ).

4. Αντίγραφο Διδακτορικού Διπλώματος από Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής (Στην περίπτωση κατά την οποία οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ).

5. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.

6. Αποδεικτικό Γνώσης ξένης γλώσσας.

7. Κατάλογος τίτλων επιστημονικών εργασιών που έχουν εκπονηθεί.

8. Συστατική επιστολή από καθηγητή/τρια του εσωτερικού ή του εξωτερικού ή από ερευνητή αναγνωρισμένου ερευνητικού κέντρου εσωτερικού ή εξωτερικού, κάτοχο Δ.Δ.

9. Πρόταση εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Υπόδειγμα, στην οποία αναφέρονται και οι λόγοι για τους οποίους ο/η υποψήφιος/α επιθυμεί να εκπονήσει την εν λόγω έρευνα στο Τμήμα έως και την 31η Μαΐου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Δημοκρατίας 1, Τ.Κ. 85132 Ρόδος.

Οι υποψήφιοι/-ες είναι δυνατόν να κληθούν σε προφορική συνέντευξη, προκειμένου να προσδιορισθεί περαιτέρω η τεκμηρίωση της πρότασης. 3 Ο Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα: ΕΔΩ

 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υπό προκήρυξη γνωστικά πεδία παρέχονται από τους/τις αρμόδιους διδάσκοντες/ες και ειδικότερα:

 Για τα γνωστικό πεδίο: Παιδαγωγική αξιοποίηση οπτικοακουστικών μέσων ως πλαίσιο διεύρυνσης μαθησιακών σχηματισμών (1 θέση) από τον Καθηγητή κ. Αλιβίζο Σοφό, lsofos@rhodes.aegean.gr

Για το γνωστικό πεδίο: Ιστορία και θεωρία της μοντέρνας τέχνης: προς την αισθητική πολυμορφία (1 θέση) από τον Καθηγητή κ. Σπυροβασίλη Φιοραβάντες, fiorad@rhodes.aegean.gr

Για το γνωστικό πεδίο: Διδακτική των Φυσικών Επιστημών (1 θέση) από τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Μιχαήλ Σκουμιό, skoumios@rhodes.aegean.gr

Για το γνωστικό πεδίο: Ειδική Αγωγή: Οικογένεια και Πλέγματα Στήριξης (1 θέση) από την Επίκουρη Καθηγήτρια κα Ασημίνα Τσιμπιδάκη, tsimpidaki@rhodes.aeegan.gr

Για το γνωστικό πεδίο: Θέατρο και Παιδεία (1 θέση) από την Επίκουρη Καθηγήτρια κα Μαρία Κλαδάκη, mkladaki@rhodes.aegean.gr

 

 Ο Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Αλιβίζος Σοφός Καθηγητής

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο