Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Χημείας ΑΠΘ

Προκήρυξη:

Καλούνται οι ενδιαφερόµενοι για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τµήµα Χηµείας του ΑΠΘ να υποβάλουν αίτηση στη Γραµµατεία του Τµήµατος από 9/1/2017 έως 20/1/2017 (ώρα 12:00-13:30).

∆ικαίωµα αίτησης έχουν κάτοχοι Μεταπτυχιακού ∆ιπλώµατος Ειδίκευσης (Μ∆Ε) οι οποίοι έχουν τίτλο βασικών σπουδών στη Χηµεία ή κάτοχοι Μ∆Ε στη Χηµεία ή σε συναφείς προς το γνωστικό αντικείµενο µιας των Κατευθύνσεων του Μ∆Ε του Τµήµατος Χηµείας επιστήµες, ο οποίος χορηγείται από Ελληνικά ΑΕΙ ή οµοταγή αναγνωρισµένα Ιδρύµατα της αλλοδαπής. Η επιλογή των υποψηφίων και η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τµήµα Χηµείας ΑΠΘ γίνεται µε βάσει όσα ορίζει ο Κανονισµός Μεταπτυχιακών Σπουδών για λήψη ∆ιδακτορικού ∆ιπλώµατος (σχετικός σύνδεσµος www.chem.auth.gr/content/news/teliko_pms_kanonismos.pdf )

Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να υποβάλουν στη Γραµµατεία του Τµήµατος τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (δίνεται από τη Γραµµατεία).

2. Πιστοποιητικά αναλυτικής βαθµολογίας Πτυχίου και Μ∆Ε.

3. Βιογραφικό σηµείωµα.

4. Εισήγηση προτεινόµενου επιβλέποντος καθηγητή, όπου θα προτείνονται και τα άλλα δύο µέλη της τριµελούς συµβουλευτικής επιτροπής (σχετικό έντυπο στην ιστοσελίδα του Τµήµατος).

5. Αποδεικτικό καλής γνώσης τουλάχιστον της Αγγλικής Γλώσσας.

6. Ανάτυπα επιστηµονικών εργασιών ή άλλων επιστηµονικών δηµοσιεύσεων-ανακοινώσεων, εφόσον υπάρχουν (σε έντυπη ή ηλεκτρονική µορφή).

7. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε συναφή προς τις σπουδές τους ερευνητική ή επαγγελµατική δραστηριότητα, εφόσον υπάρχουν.

8. Σε περίπτωση που το Μεταπτυχιακό ∆ίπλωµα Ειδίκευσης έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή υποβάλλεται το έγγραφο της αναγνώρισης από τον ∆ΟΑΤΑΠ.

Σηµειώνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν Μεταπτυχιακό ∆ίπλωµα Ειδίκευσης της αλλοδαπής, µη αναγνωρισµένο από ∆ΟΑΤΑΠ, θα πρέπει να προσκοµίσουν µαζί µε τα παραπάνω δικαιολογητικά και βεβαίωση κατάθεσης των δικαιολογητικών τους στο ∆ΟΑΤΑΠ.

Στη συνέχεια εντός ενός έτους από την ηµεροµηνία έναρξης της εκπόνησης της διδακτορικής τους διατριβής θα πρέπει να προσκοµίσουν και την αναγνώριση του τίτλου τους.

Η Πρόεδρος του Tµήµατος

Θ. ΧΟΛΗ-ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΥ Καθηγήτρια


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο