Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη:

Το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει την εισαγωγή υποψηφίων διδακτόρων περιόδου Φεβρουαρίου 2017 για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Οι αιτήσεις για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος θα κατατίθενται καθημερινά κατά τις ώρες 12.00 μ. – 13.00 μ.μ. στη Γραμματεία του Τμήματος σε αποκλειστική προθεσμία από 13-2-2017 έως 24-2-2017.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

 

1. Έντυπη αίτηση, η οποία χορηγείται από τη Γραμματεία

2. Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας Πτυχίου

3. Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης

4. Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης

5. Ένα (1) ανάτυπο Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας

6. Πιστοποιητικό Επάρκειας Ξένης Γλώσσας. Επαρκής τεκμηριωμένη γνώση (Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας τουλάχιστον «Καλή Γνώση» επιπέδου Β2 σύμφωνα με τον κρατικό τίτλο «Ειδικό Παράρτημα Απόδειξης Γλωσσομάθειας») της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής γλώσσας ή Ισπανικής γλώσσας, ή οποιουδήποτε τίτλου αντίστοιχου επιπέδου που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ.

7. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (απαραίτητα αποδεικτικά όλων των στοιχείων του Βιογραφικού Σημειώματος)

· Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί η συνεννόηση με τον προτεινόμενο επιβλέποντα καθηγητή.

· Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα πρέπει να έχουν αποκτηθεί μέχρι και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

· Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τον τρόπο αξιολόγησης (μοριοδότηση) των υποψηφίων μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Τμήματος www.for.auth.gr  [ΣΠΟΥΔΕΣ-ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ- ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Β’ ΚΥΚΛΟΥ] ή να απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΜΣ, υπεύθυνη κ. Μ. Ασλανίδου,

τηλ. 2310 99 2733.

Η Δ/ντρια του ΠΜΣ

Καθηγήτρια Θ. Τσιτσώνη

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο