Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στη Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας

Προκήρυξη:

1. Η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος καλεί υποψήφιους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος στην ερευνητική περιοχή της Εξόρυξης Δεδομένων να καταθέσουν σχετική αίτηση.

2. Στη Σχολή γίνονται δεκτοί κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.), από ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής σε γνωστικό αντικείμενο, που κατά την κρίση της αρμόδιας Επιτροπής της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος αντιστοιχεί στο αντικείμενο και την ποιότητα σπουδών της Σχολής.

3. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το αργότερο μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2017 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας:

  • Αίτηση στην οποία προσδιορίζεται το προτεινόμενο αντικείμενο της Διδακτορικής Διατριβής που θα εκπονηθεί
  • Φωτοαντίγραφο πτυχίου και Μ.Δ.Ε. (Master's). Στην περίπτωση που ο υποψήφιος δεν κατέχει Μ.Δ.Ε. κατά την υποβολή των δικαιολογητικών, ο υποψήφιος εφόσον επιλεγεί θα πρέπει να προσκομίσει βεβαίωση περάτωσης του Μ.Δ.Ε. κατά την έναρξη των σπουδών διδακτορικού
  • Οι υποψήφιοι των οποίων οι τίτλοι σπουδών προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής θα πρέπει να είναι απόφοιτοι προγραμμάτων σπουδών Ιδρυμάτων τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα εγγεγραμμένων Ιδρυμάτων UK NARIC https://www.naric.org.uk/naric/
  • Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, που θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή την επαγγελματική δραστηριότητα, τις πιθανές επιστημονικές εργασίες και τα ενδιαφέροντα του υποψηφίου
  • Ερευνητική πρόταση που να σκιαγραφεί τους λόγους εκπόνησης διδακτορικής διατριβής, τους στόχους και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα της
  • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ1/C1)
  • Δύο συστατικές επιστολές
  • Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών ή Διδακτορικών Σπουδών άλλου Τμήματος.

Θα προτιμηθούν οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για πλήρη φοίτηση στο πλαίσιο της εκπόνησης της διδακτορικής τους διατριβής, και που έχουν πτυχίο ή μεταπτυχιακό συναφές με την πληροφορική.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Δρ. Χ. Κοΐδη, Programme Manager της Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας, 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη. Τηλ: 2310 807501, e-mail: infotech@ihu.edu.gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής (http://www.tech.ihu.edu.gr).

 

Study for a doctoral degree in Data Mining

Application form


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο