Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δεκαπέντε (15) Αμειβόμενες Διδακτορικές θέσεις στο πρόγραμμα Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Networks από το STIMULATE (Κύπρος)

Προκήρυξη:

Το STIMULATE προσφέρει 15 Ph.D. Marie-Sklodwska Curie στα πεδία: Κβαντική Χρωμοδυναμική στο πλέγμα, Υπολογιστική Ρευστοδυναμική, Υπολογιστική Βιολογία και Μαθηματική Μοντελοποίηση και Αλγόριθμοι. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα γίνουν δεκτοί σε τρία ευρωπαϊκά ιδρύματα της κοινοπραξίας STIMULATE και θα λάβουν ένα κοινό διδακτορικό πτυχίο μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών τους. 

Γίνονται δεκτές αιτήσεις από υποψήφιους από όλο τον κόσμο με επιστημονικό υπόβαθρο και ενδιαφέρον στην προσομοίωση και στην επιστήμη δεδομένων. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού τίτλου ή να βρίσκονται στο τελευταίο έτος του μεταπτυχιακού τους προγράμματος.

Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν ελκυστικό πακέτο αποδοχών, καθώς και επίδομα κινητικότητας και οικογενειακό επίδομα. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Δεκεμβρίου, 2017

Αναμενόμενη ημερ/νία έναρξης:  Σεπτέμβριος 2018

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, τις απαιτήσεις και τα κριτήρια επιλεξιμότητας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του STIMULATE: graduate.office@stimulate-ejd.eu ή επικοινωνήστε με τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών του STIMULATE. 

Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών STIMULATE 

20 Κωνσταντίνου Καβάφη οδό 

2121 Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος 

Τηλ: +357 22 208 742

www.stimulate-ejd.eu

Email: graduate.office@stimulate-ejd.eu

http://www.stimulate-ejd.eu/sites/default/files/stimulate_poster.png


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο