Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ του Τμήματος Ιατρικής

Προκήρυξη:

Προκηρύσσεται μια (1) θέση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στο  Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ με επιβλέποντα την επίκουρη καθηγήτρια κ.  Ε. Πρωτονοταρίου στο πεδίο της Mικροβιολογίας-Επιτήρησης των πολυανθεκτικών Gram αρνητικών βακτηρίων.

Απαιτούμενα προσόντα

  1. Ειδικός Ιατρός Βιοπαθολόγος ο οποίος να ασχολείται με βακτηριολογία καθώς και την διαγνωστική ανίχνευση και επιτήρηση πολυανθεκτικών βακτηρίων
  2. Master of Science (MSc)
  3. Άριστη γνώση της Αγγλική γλώσσας (Proficiency). Θα συνεκτιμηθεί θετικά η καλή γνώση και άλλων γλωσσώ, ν όπως της Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας.
  4. Πιστοποιητικά που να αντιστοιχούν στα παραπάνω
  5. Σύντομο βιογραφικό 2 σελίδων
  6. Συστατικές επιστολές θα ζητηθούν μόνο σε περίπτωση διαγωνιστικής συνέντευξης

 
Εκδήλωση ενδιαφέροντος και υποβολή των δικαιολογητικών μέχρι την 8/11/2017 στη γραμματεία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του ΠΓΝΘ ΑΠΘ,  τηλέφωνο 2313303253 (κυρία Βασιλική Μασλίντζη)


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο