Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου 2016-2017

Προκήρυξη:

Tο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ανακοινώνει ότι δέχεται υποψηφιότητες για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, στην αγγλική γλώσσα, στο γνωστικό αντικείμενο-ερευνητικό πεδίο:

«Development of Mobile Applications and Learning Techniques in the Transport Sector». 

Δεκτές γίνονται υποψηφιότητες κατόχων Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Master) Επιστήμης Μηχανικών Υπολογιστών/Μηχανικών Υπολογιστών ή σχετικών, κατά προτίμηση, της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. O/η υποψήφιος/α διδάκτορας που θα επιλεγεί, θα λάβει αμοιβή από το έργο “OPTIMUM - Προορατικότητα σύντηξης μεγάλου όγκου δεδομένων για την ευφυή κινητικότητα (Multi-source Big Data Fusion Driven Proactivity for Intelligent Mobility)” το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ‘HORIZON 2020’.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: 28/4/2016


Επισυνάπτονται η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και η αίτηση.

ΤΝΕΥ_α Προκήρυξη ΥΔ _2015-2016.pdf 

ΤΝΕΥ_α_Αίτηση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.doc 

Σχετική ιστοσελίδα: 

www.stt.aegean.gr/el/metaptyxiakes-spoudes/didaktoriko-diploma.html


 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο