Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με επιβλέποντα τον Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνο Ι. Χαζάκη στα  γνωστικά αντικείμενα, “Διεθνής Πολιτική Οικονομία” ,“Ευρωπαϊκή Οικονομία” και “Θεσμική Οικονομική” απο το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΔΠΘ

Προκήρυξη:

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

Πρόσκληση για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με επιβλέποντα τον Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνο Ι. Χαζάκη

Οι ενδιαφερόμενοι για  εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στα  γνωστικά αντικείμενα, “Διεθνής Πολιτική Οικονομία” ,“Ευρωπαϊκή Οικονομία” και “Θεσμική Οικονομική”, καλούνται να εκδηλώσουν την πρόθεση τους έως τις 16 Απριλίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι  πρέπει να είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης   στον ευρύτερο χώρο της οικονομικής επιστήμης (αποφοίτηση μετά την 30η Ιουνίου 2012) και πρέπει να αποστείλουν σε πρώτη φάση ηλεκτρονικά τα παρακάτω:

1)     Την ευρύτερη επιστημονική περιοχή εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής

2)      Αναλυτικό Βιογραφικό σημείωμα

3)      Αντίγραφα Πτυχίου και Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων

4)      Αποδεικτικό καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Η εκπόνηση των διδακτορικών διατριβών δεν εμπίπτει στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος και για αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης. Ως εκ τούτου καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον  υποψήφιοι που μπορούν να κάνουν έρευνα δίχως την ανάγκη άμεσης χρηματοδότησης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαμένουν στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Για την εκπόνηση διατριβής στο τμήμα οικονομικής επιστήμης δεν καταβάλλονται δίδακτρα. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αποστολή των προαναφερθέντων εγγράφων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του ΔΠΘ, Κωνσταντίνο Χαζάκη  στην ηλεκτρονική διεύθυνση kmhazaki@otenet.gr

 

Για να δείτε όλες τις τρέχουσες προκηρύξεις διδακτορικών https://www.eduguide.gr/grad/prokirykseis_phd


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο