Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη Θέσης Εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής με θέμα: «Πειραματική χορήγηση μεσεγχυματικών κυττάρων του λιπώδους Ιστού σε κονικλους με απόφραξη της Φλέβας Του Αμφιβληστροειδούς» (Μέχρι Την 19/2/2016)

Προκήρυξη:

Προκηρύσσεται μια (1) θέση για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής των εργαστηρίων Βιοχημείας και Πειραματικής Οφθαλμολογίας της Ιατρικής Σχολής με επιβλέποντα τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Κολιάκο με θέμα:

«ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΣΕΓΧΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΠΩΔΟΥΣ ΙΣΤΟΥ ΣΕ ΚΟΝΙΚΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΗΣ  ΦΛΕΒΑΣ ΤΟΥ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ»

 

Απαιτούμενα προσόντα

1. Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Βιολογίας, ή Ιατρικής

2. Τουλάχιστον 2 πλήρεις δημοσιεύσεις σε περιοδικά

3. Μεταπτυχιακός τίτλος  (Εφαρμοσμένη Γενετική κατά προτεραιότητα)

4. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας  (πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, ή εργασία σε αγγλόφωνη χώρα σε έμμισθη θέση για περισσότερο από 2 χρόνια).

5. Σύντομο βιογραφικό 2 σελίδων (πίνακας δημοσιεύσεων με H-Factor και citations)

6. Αποδεδειγμένη εργαστηριακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών

7. Συμμετοχή σε  ερευνητικά προγράμματα

8. Συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια

9. Πιστοποιητικά των παραπάνω

10.Συστατικές επιστολές θα ζητηθούν μόνο σε περίπτωση διαγωνιστικής συνέντευξης

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και υποβολή των δικαιολογητικών μέχρι την  19/2/2016 στη γραμματεία του τομέα Βιολογικών επιστημών και προληπτικής Ιατρικής, στο εργαστήριο Βιολογικής Χημείας τηλ 2310 999123 και 2310999119.

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο