Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη διδακτορικού προγράμματος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Προκήρυξη:

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών λειτουργεί από το 1994. Στο Διδακτορικό Πρόγραμμα του Τμήματος φοιτούν αυτή τη στιγμή 30 φοιτητές. Οι απόφοιτοι του τμήματος έχουν δημοσιεύσεις σε σημαντικά περιοδικά του κλάδου τους, και εργάζονται σε πανεπιστημια, ερευνητικά ιδρύματα, τράπεζες και διεθνείς οργανισμούς.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Master’s), οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών που οδηγεί στην απονομή Διδακτορικού Διπλώματος, μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτησή τους στη γραμματεία του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, από 21 Μαρτίου έως 3 Ιουνίου 2016.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κάτωθι:

1. Βιογραφικό σημείωμα

2. Αντίγραφο προπτυχιακού τίτλου σπουδών με αναλυτική βαθμολογία όλων των ετών

3. Αντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αναλυτική βαθμολογία

4. Ισοτιμία από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για όσους προέρχονται από Σχολές της Aλλοδαπής

5. Δύο συστατικές επιστολές

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα http://deos.aueb.gr/el/node/118 και από τη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, (Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33, Τ.Κ.11362, 7ος όροφος, γραφείο 705) Δευτέρα, Τετάρτη 12-2 μ.μ., Παρασκευή 11-1 μ.μ. τηλ. 8203642.

 


Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο